DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN GELANG PATAH

AHLAN WA SAH LAN Selamat datang ke laman web Dewan Pemuda PAS Kawasan Gelang Patah,Johor. Semoga kita dapat meneruskan kesinambungan perjuangan untuk menegakkan agama Allah dimuka bumi ini. InsyaAllah...

Wednesday, August 09, 2006

BOIKOT ISRAEL & AMERIKA

HANCUR ISRAEL!!!


Walaupun hanya sekadar lukisan tetapi ia telah menggambarkan niat sebenar rejim Zionis yang hanya menjadikan isu penculikan hanya beberapa orang askarnya untuk meng'halal'kan pembunuhan beribu2 umat Islam di Palestin dan Lubnan. Inilah realiti yang berlaku di sana, setiap hari ada sahaja mangsa awam yang terbunuh disebabkan oleh kekejaman rejim Yahudi. Paling mengecewakan ialah sehingga ke hari ini masih belum ada tanda-tanda yang boleh menghentikan gencatan senjata ini.Apakah peranan yang dimainkan oleh PBB, OIC, NAM, ASEAN dan negara-negara Islam?
Salah satu cara yang perlu kita lakukan untuk membantu umat Islam di sana ialah dengan memboikot barangan-barangan Israel & Amerika. Barangan seperti KFC,Coca-cola & Caltex terbukti telah menyumbang kepada Yahudi untuk menghancurkan umat Islam di Palestin dan Lubnan.

Hidup! Hidup! Hidup Islam
Hancur! Hancur! Hancur Yahudi
Allahuakbar !!!

1 Comments:

At 10:27 PM, Blogger Albakr Allatifi said...

Bersama kita terus memboikot barangan meraka,

Memohon jasa baik agar memberi capaian kepada blog kami;
http://paskotatinggi.blogspot.com

sekian wassallam
admin_paskota

 

Post a Comment

<< Home